Ang minnesfonden.

Hejsan!

För er som undrar hur det går med pengarna i fonden så går det bra.
Vi ligger runt 10.000:- och vi är så glada och tacksamma för alla som bidragit.

Var i kontakt med Caspers specialist läkare i Göteborg och forskningen går sakta framåt. Han har fått en del svar men inte alla svar på tester dom har skickat.
Så länge dom inte vet svaren på dessa vet dom inte hur forskningen kommer att forstätta och då vet vi inte heller vad vi kan lägga pengarna på än.

Dom har hittat en mutation i genen och som man kan hitta via ett blodprov. Jag kan va helt ute och cykla för han pratar läkarspråk och det är väldigt svårt att förstå. Men jag o Krille skall lämna ett blodprov igen och dom kommer antagligen att kolla upp denna mutation bland alla blodgivare i västsverige om dom sista svaren inte visar något helt annat.
Det är en hel djungel det där med gener och skit. Men jag hoppas dom kan komma fram till något som gör att vi kan hindra att det föds fler barn.

Så just nu ligger pengarna vilande och vi kommer att hålla kontakten med läkarn och sparka dom i arslet så det händer saker.

Glöm inte Caspers födelsedag den 26 Juli. Om ni vill bidra och hjälpa så hjälp oss gärna med detta.
Då skall vi även ha en liten mysig cermoni vid graven för er som vill komma.

Tack!

Mvh Malin
  

Bilder från begravningen:

Hejsan!

Allt som har med Casper känns fortfarande så jobbigt att skriva om. Vet inte vart jag skall börja och jag får ont i magen. Vill så gärna berätta och visa men de är så svårt.

Här kommer lite bilder i alla fall.



Allt i temat BLÅTT & VITT



Notställen va till för två stora bilder vi hade på honom men som jag inte har kort på just nu i denna datorn.







Ritningen på gravstenen



Den färdiga stenen/graven



Jag e jätte glad för alla som besöker graven och för alla blommor och annat vi får.
Det är ju bara det där lilla problemet jag har med mina tvångstankar att allt måste matcha :/
Kan inte hjälpa det! Jag får panik.
Detta är våran grav och ni får inte bli ledsna eller arga för att vi byter ut och ändrar lite då och då för att göra det fint för oss och Casper. Jag vill bara väl men jag måste få bestämma själv.
Temat är och kommer alltid att vara blått och vitt och jag blir inte ledsen eller slänger saker som är annorlunda. Det är bara lite jobbigt när man vill ha det på ett visst sätt och man vill ju inte göra folk ledsna.
Jag hoppas ni förstår

  

RSS 2.0