Min födelsedag!

GRILLFEST!!!



Den 26 Juli fyller jag 3 år.

Då är ni alla välkomna att fira med mig och min familj hemma i trädgården.
Vi grillar och har det skönt, umgås helt enkelt!
Vi tänder grillarna och ni tar med eget käk. Sen bjuder mamma & pappa på dricka och efterrätt.

Om ni vill veta mer ring mamma
0736-368679

Kram Casper
  

Hej hej!

Hejsan!

Ligger just nu i min säng och är trött efter en lång dag.
Jag, Mamma & Fenix har vart hos Linda & Philip och fikat. Bara umgåtts en hel dag i strömstad.

Just nu mår jag sådär. Jag har svårt att hålla tempen och blir ofta så varm så jag svettas. Kudden kan va helt blöt efter en stund.
Hostan är upp och ner. Ena dagen hostar jag MASSOR och har jätte jobbigt med slemmet. Nästa dag går det bättre och jag hostar bara lite ibland.
Jag får syrgas varje natt och kortison nässpray. Varje morgon och kväll får jag tabletter för mina kramper. Jag har handskenor och fot skenor som jag använder dagligen och så äter jag enbart genom min peg på magen nu.
Jag får liggsår och tryckmärken på öronen för att jag ligger så mycket. Är lite platt på högersidan av huvudet, för det är min bästa sida. Hård i magen jag för att jag inte rör mig och har tarmarna igång så jag får lösande medicin i maten då och då.

Ja de va en liten uppdatering om hur det är att vara mig.. :)

I morgon jobbar pappa sista dagen innan semestern. Mamma jobbar sista på söndag. Sen skall vi bara vara, mysa och må bra.
På onsdag åker vi på en Road-Tripp med våra vänner Marcus, Maja & Mattis. Vårat första stopp är hos mormor i Lerum. Där skall vi sova en natt och på torsdag skall jag ha en heldag med mormor medans dom andra åker till Skara sommarland. Det är inget för mig och kan mest bli jobbigt i värmen. Så jag skall va hemma.
Sedan kommer mamma och hämtar mig igen på kvällen och då skall vi åka vidare till morfar & Kicki till deras torp. Där skall vi sova en natt för att sedan åka till Borås Djurpark dagen efter. Hoppas dom också vill följa med oss dit.
Efter djurparken skall vi tillbaka till torpet och sova en natt till. Sen bär det av till varberg dagen efter.
I varberg skall vi bo på ett vandrarhem och bara mysa. Äta lite glass vid kusten och umgås.
Dagen efter det skall vi bo en natt på Ullareds Camping. Där skall vi bada badtunnor, spela minigolf, fiska och massa annat. Sedan på måndagen skall mamma shoppa loss inne på G-kås. Å efter det bär det av hemmåt.. kanske mellanlandar hos mormor igen beroende på hur trötta vi är.

Jepp, så ser vår semester ut i år. Jag är ju inte så himla bra och Mattis är nästan nyfödd så vi satsade på Sverige i år. Skall bli jätte kul med allt förutom att åka bilen. Sitter inte så bra i den och varmt och jäkligt ute. Tur att vi har AC. Skall låna morfars bil under Road-trippen så vi slipper sitta så trångt med all packning med. Det skall bli häftigt att få åka en stor bil med mycket under motorn. De gillar jag & pappa.

Nej nu skall jag få mig en flaska med käk. Har fått min nya sondmat som jag håller på att pröva. Funkar ganska bra tror jag. Känner ju ingen smak direkt men mätt blir jag.

Ha de bra och ha en toppen semster... det tänker vi ha.

Kram
  

RSS 2.0