Hejsan hej!

Hej..

Ja då var man stor kille nu då. Hela 3 år. Tack alla som firade mig och tack för alla presenterna.
Jag fick en kudde, sagor på cd, kläder, pengar mm.

Sommarn har vart bra. Jag har haft mycket hosta men den slår ju förra sommaren med hästlängder :)
Mamma & Pappa har köpt en husvagn så vi kan åka ut på lite roliga saker oftare och så vi skall slippa packa halva hemmet varje gång vi skall iväg. Det är tänkt att den skall stå hos mormor så mycket som möjligt så vi har vårat eget när vi kommer ner och som jag sa innan, slippa behöva packa allt varje gång vi skall dit.
Har inte fått inviga den än eftersom mamma blev tvungen att jobba sist vi skulle åka. Men det kommer de kommer...

Jag mår ganska bra. Va hos läkarn i tisdags och fick prova en "andningsmaskin" hos lungdoktorn. En liten sak man kopplar på över näsan med hjälp av en sele man trär över huvudet. Maskinen blåser luft ner i lungorna och putter slemmet upp ur lungorna och ner i magsäcken så jag skall få det lättare att andas. Det blev jätte skillnad bara efter han satt på den så jag hoppas vi får hem våran snart.
Jag skall även få en speciell välling som gör att jag skall kräkas mindre. Den är lättflytande när man äter den. Men så fort den når magen och hamnar i den sura miljön där blir den tjock och inte lika lättspydd.
Den skall vi blanda med mina näringsdrycker så jag får i mig all näring jag behöver.
Mamma fick veta att när jag kräks och har svårt för att svälja hamnar spya i lungorna och irreterar slemhinnan. Detta gör att det bildas massa slem och jag har svårt att göra mig av med det. Så det är alltså kräkandet som är det strösta problemet just nu.

Jag har även fått assistent timmar godkänt. 22 timmar om dygnet fick jag.
Yvette som vart min via LSS innan har hand om mig 10 timmar(torsdagar) i veckan. Sen har jag fått en till assistent som heter Malin. Hon är tidigare vän/skolkamrat med mamma och pappa så jag har träffat henne innan. Hon har mig ca 36 timmar (måndag, tisdag och onsdag) i veckan. Detta funkar toppen!
Resterande timmar delar mamma & pappa på kan man säga. Så nu har mamma gått från arbetslös till 2 jobb ;)

Nej nu skall jag få mat och nana. Kanon när man kan göra 2 saker på samma gång.
Ni får ha de toppen så hörs vi snart.

Kram kram

  

RSS 2.0