Hejsan hej

En tur till Ortopeden..

Idag har jag, mamma, pappa & Fenix vart en tur till Habeliteringen i Uddevalla och träffat Ortopeden. Jag skall få skenor till fötterna så inte mina hälsenor blir för korta. Jag har en tendens att sträcka tårna neråt. Lite som en balett dansös.

Efter det åkte vi till barnmottagningen på Uddevalla sjukhus. Blev ju dålig igen direkt efter jag slutat med antibiotikan.
Så nu har jag fått en ny kur med en annan sort. Fenix fick en dos med eftersom han hostar och e snuvig han med. Ville utesluta att vi smittar varandra.
Läkaren som vi träffa skall eventuellt bli min läkare via Habeliteringen. Han va jätte trevlig och snäll. Hoppas det blir honom för vi tror att det skulle funka bra i så fall.
Han skall sköta det vardagliga. Som att förnya recept och ta hand om dom mindre sakerna.

Nu skall vi mysa med pappa innan han skall ta tåget till Norge.
Skall duscha och få lite massage av mamma för vi hann inte igår. Skall bli skönt.

Hej hej så länge
  

3 dagar...

Hejsan!

Mår fortfarande bättre. Har vart hos Maggan 3 dagar i rad nu och skall dit i mon med.
Jag blev så glad när jag fick träffa alla barnen och henne igen så jag tjötade nästan hål i huvudet på folk.
Barnen verkar ha saknat mig med.

Varje gång mamma hämtar mig ligger jag på bordet och alla barnen står runt omkring och pussar, pratar och gosar med mig. De är så mysigt och roligt.

Idag ringde Robert till Guinnes Rekordbok (på låtsas) och sa att jag absolut skulle va med där för att jag e sötast i hela världen. Han tycker verkligen om mig och jag honom.

Det finns en tjej som heter Elvira hos Maggan och henne tycker jag också väldigt mycket om. Jag pratar lite extra och så när jag hör hennes röst.

E så glad att jag fick komma till Maggan och få lära känna alla barnen där. Ni är underbara och jag tycker om er så mycket.

Många kramar från Casper

  

Heeeeeeeeeeeeeej!!

De va längesen!!

Har ju mest legat på soffan och hostat det senaste. Men nu mår jag mycket bättre.
Antibiotikan har tagit bra och i mon e de sista dagen jag tar den. Men mamma vill kanske köra på tills flaskan e slut för att va säker. Det sa dom sist att vi kunde göra.
Har lite hosta kvar men de är mest för att slemmet skall upp. Inte sådana host-attacker jag haft innan.

Just nu ligger jag här på soffan och e mätt. Har ätit 200 ml näringsdryck med smak av Hallon *hehe* Har även börjat äta mer och mer genom munnen igen.
Igår va vi hos Farmor & Farfar en stund och där fick jag yoghurt och juice. De va smaskens de.

Idag har jag vart ensam med Pappa nästan hela dagen.
Mamma & Fenix åkte och shoppade lite och jag e hellre hemma. E så mycket väsen, stök, in och ut i bilen mm.
Vi hade de mysigt för oss själva. Jag behöver spendera lite ensam tid med pappa så han hänger med vad som händer med mig och så han & jag kan få vara bara vi.
Hoppas att han tycker om att vara med mig lika mycket som jag tycker.

Ikväll blir det mys på soffan med hela familjen. Mamma har köpt choklad pudding till mig igen. Jag har blivit riktigt bortskämd det senaste.

På Måndag skall jag f h v gå till Maggan (om inte hon e ledig då, mamma e osäker). Saknar henne & barnen massor. Dom hade frågat efter mig där och undrat om jag blivit så sjuk så jag inte skulle va där mer. Men det har jag inte än och jag hoppas att jag får vara där ett bra tag till för Maggan & barnen gör mig otroligt glad.

Nej nu skall jag mysa vidare med mamma..

Hej så länge
  

MIN NAMNSDAG IDAG!

Hejsan!

Idag har jag namnsdag. (Fast jag stavar ju med C egentligen).
Grattis till lilla mig!

Är fortfarande sjuk. Men mamma tycker jag har hostat lite mindre i natt. Får se hur dagen blir.
I morgon kommer min sjuksköterska hem till mig och tittar till mig. Hon har ju träffat mig innan så det är lättare för henne att avgöra hur jag verkar. Till skillnad från dom på akuten som aldrig träffat mig innan.

Igår hade vi besök av Johanna, Oliver & Ville. De va kul att höra lite barn. Jag pratade tillbaka lite men va väldigt hostig när dom va här.
Dom kanske kommer på besök idag igen. Hoppas, hoppas..
Älskar ju barn och har ju inte vart hos Maggan på jätte länge. Då är det kul med besök.

Nej nu skall jag få min medicin.

Hej då så länge

  

Besök på Akuten.

Hej.. igår blev det en tur till Akuten med mamma, pappa & Lilleror.

Har ju vart dålig länge nu och hostan vägrar ge sig. Hostade blod och va infekterad både i ögat och runt min Peg igår när jag vaknade.
Mamma & pappa matade mig och packade lite inför ett par timmar på akuten. Sen satte vi oss i bilen och åkte raka vägen till akuten på NÄL i Trollhättan. Kom rätt snabbt in men väntetiden inne på rummet blev oändlig. Va inne vid 13.00 tiden och va klara på akuten vid 19.30 tiden.

En läkare undersökte mig och jag fick lämna ett blodprov. Resultat hängde på om jag skulle få bli kvar över natten eller åka hem. Vi väntade länge och väl och till slut kom provsvaren tillbaka.

Jag hade en luftvägs infektion och va allmänt infekterad och dålig. Men det var ont om plats på avdelningen och läkaren frågad mamma & pappa va dom kände. Om dom va oroliga skulle hon självklart fixa ett rum till oss.
Men mamma & pappa kände sig ganska trygga med att åka hem. Nu hade jag ju fått antibiotika och under tiden på sjukhuset hade jag både pratat och skrattat lite.
Vi åkte hem och fick komma tillbaka om det blev värre eller om jag fick feber och inte fick behålla maten.

Väl hemma fick jag mat och vi mös på soffan en stund innan de va sängdax. Somnade sen gott i mammas säng. Både jag o brorsan sov ganska bra i natt. Jag hostade lite men mamma tyckte att nästäppan verkade bättre i alla fall.

Idag e jag lite piggar tycker mamma. Hostan e kvar men nästäppan e bättre och jag ser piggare ut på ögonen. Får se vad det lutar efter dagen när antibiotikan börjar dra igång. Har ju bara fått två kurer än så länge.

Har haft besök idag med..
Först kom Marcus & Maja och passade mig & Fenix, medans mamma hämtade ut min medicin i Tanum. De gick bra och vi hade skött oss ;)
Å precis nu fick jag besök av Maggan. Hon kikade in för att se hur jag/vi mådde. Då blev jag glad och vaknade till lite.

Just nu får jag mat och skall få min andra dos medicin för idag. Får en till ikväll sen så nu skall det väll dra igång. Skall ta tre ggr om dagen i 7 dagar. Smakar gott men det är kanon bra att kunna ta det genom peggen ändå. Då vet mamma att jag fått i mig allt.

Nej nu skall jag mysa vidare och äte klart.

Hej så länge



Här var vi igår..
  

RSS 2.0