Hej hej...

Hejsan på er!

Har inte haft tid att blogga de senaste.
Jag mår sådär. Jag och Lillebror är genomförkylda igen. Riktigt gul grönt snor och hosta har vi båda två. Jätte jobbigt att andas eftersom jag inte kan snyta mig.
Men nu har mamma äntligen fått en sån där sug vi har väntat på. Den hjälper mig att få bort slemmet jag hostar upp och så kan man även suga lite försiktigt i näsan med den. Den har funkat toppen hittills.

Jag var ju och bada sist mi hörde ifrån mig. De gick bra. Jag fick testa massa flytkragar och en dräkt som gör att jag flyter lite. Kragarne passade inte för jag trycker mitt huvud bakåt och den orkade inte hålla emot så jag hissnar lite. Men dräkten fick jag låna hem. Den passade bra.

Har även vart hos läkaren i GBG för rutinkontroll. Mamma behövde massa papper och jag behövde förnya min recept mm. Jag fick väga och mäta mig. Väger nu 16 kilo och är 89 cm lång. De går sakta men säkert uppåt. Mamma e jätte glad att jag går upp i vikt, trots att det blir tyngre för henne.
Jag fick även göra ett stick i fingret då jag haft lite påvärken på mina levervärden innan. Får se om de ändrat sig denna gången.

Idag ligger vi och slappar. Skulle vart hos Ortopeden i dag, men mamma hade tagit fel på lapparna så vi skulle vart där i fredags. Så vi får boka en ny tid till det.
Så idag blir de nog lugnt. Kanske skall åka till öppna förskolan i eftermiddag. Maggan e ledig så jag skall inte va där idag. Pappa är i Norge oh jobbar och jag saknar honom massor.

Nu skall jag få mina tabletter sen skall jag klä på mig...'

Hej hej på er..
  

Hejsan!

Hej hej..

Har repat mig lite efter min ihärdiga förkylning som jag haft. Va helt oki men blev lite snuvig igen nu när snön fick ett sista ryck. Men jag e inte alls så hostig och täppt som jag va innan. Hoppas jag blir helt bra snart.

Idag skall jag åka till Habeliteringen i Uddevalla med mamma & Yvette. Jag skall få bada och prova massa bad-hjälpmedel.
Skall bli skönt. Jag älskar ju att bada.
Berättar mer när jag har vart där..

Annars har det inte hänt så mycket. Har vart förkyld och hostig det senaste. Är hos Maggan nästan varje dag och leker med alla barnen.
Har blivit lite små kär i en tjej som heter Elvira. Så fort jag hör henne pratar jag och blir annorlunda säger Maggan till mamma.
Tycker om henne jätte mycket.

Jag har växt lite till så mamma har fått sortera i mina kläder. Har fått en likdan byrå som Fenix. Så nu har vi varsin. Fick även ett par nya byxor och en tröja, plus massa Gangstar kläder nu när nya kollektionen kom. Jätte tuffa kläder.

Har snart vuxit ur min vagn. En Emmaljunga. Mamma börjar få lite panik. Hon gillar ju inte vagnarna som finns på Hebeliteringen och de finns ju inga större i äffärerna. Vet inte hur hon skall göra för jag måste ju ha en vagn.
Ingen som har ett tips??

Nej nu skall jag sova lite innan vi skall åka..
Hör av mig efter badet.

Hej så länge
  

RSS 2.0