Ang minnesfonden.

Hejsan!

För er som undrar hur det går med pengarna i fonden så går det bra.
Vi ligger runt 10.000:- och vi är så glada och tacksamma för alla som bidragit.

Var i kontakt med Caspers specialist läkare i Göteborg och forskningen går sakta framåt. Han har fått en del svar men inte alla svar på tester dom har skickat.
Så länge dom inte vet svaren på dessa vet dom inte hur forskningen kommer att forstätta och då vet vi inte heller vad vi kan lägga pengarna på än.

Dom har hittat en mutation i genen och som man kan hitta via ett blodprov. Jag kan va helt ute och cykla för han pratar läkarspråk och det är väldigt svårt att förstå. Men jag o Krille skall lämna ett blodprov igen och dom kommer antagligen att kolla upp denna mutation bland alla blodgivare i västsverige om dom sista svaren inte visar något helt annat.
Det är en hel djungel det där med gener och skit. Men jag hoppas dom kan komma fram till något som gör att vi kan hindra att det föds fler barn.

Så just nu ligger pengarna vilande och vi kommer att hålla kontakten med läkarn och sparka dom i arslet så det händer saker.

Glöm inte Caspers födelsedag den 26 Juli. Om ni vill bidra och hjälpa så hjälp oss gärna med detta.
Då skall vi även ha en liten mysig cermoni vid graven för er som vill komma.

Tack!

Mvh Malin

Kommentarer
Postat av: Annica IdaMamma

Ojojoj...gråt i hjärtat. Har inte orkat läsa om andra barn sedan Ida reste till Nangijala. Å nu ser jag att åxå Er lilla kämpe å Prins har rest dit.

Kan bara skicka ett stort gäng kramar till er!

2010-07-07 @ 16:13:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0